lördag 29 november 2008

Extra-ljus!

Gud så mörkt det är! Tänkte att det kunde behövas lite extra-ljus, en dag som denna! Piffat och klart i alla fönster, inför första advent. Skyltsöndag i morgon. Roligaste dagen på hela året, när det gäller att jobba. Alla är så glada, och ostressade. Riktigt trevligt! Det ser jag fram emot :-)
______________

Ha en mysig lördag, tillsammans med mina extra-ljus!

fredag 28 november 2008

Uppdatering!

Har fått en förfrågan om lyktan (i genomfarten) har fått flytta på sig? Nej, den hänger kvar! Och pannan har klarat sig, inga mer blåmärken. Det går att lära sig, efter ett par smällar. Jag är typ envis som synden...:-)
----
Och så har jag fått min Lina Gardelid, ska bara fixa en ram så ska ni få se vad fin den är!
__________
Ha en underbar fredag, det tänker jag ha!

onsdag 26 november 2008

Bang...!

Känner nån som är mycket irriterad på saker som hänger för lågt. Det händer relativt ofta i hans värld, att saker hänger för lågt. Han är ganska lång. När jag häromdagen hängde upp min lykta i en genomfart, ganska lågt, tänkte jag med ett leende: tänk va gnällig han ä, det är väl bara att vänja sig, och ducka! Sen gick jag och la mig, och somnade. När jag vaknade efter några timmar var jag allt lite pinknödig, så...ut från sovrummet vidare mot hallen, och BANG! Han är nog inte så gnällig iallafall, den där "Barklund"! :-)
__________
Hoppas ni haft en lika mysig onsdagskväll, som jag. Blev bjuden på risgrynsgröt, skinka och glögg hos Limerose-familjen! Tack!

tisdag 25 november 2008

Vinter-swap!

Så kom det ett paket...igen! Vinter-swap! En liten ljuslykta i form av en gran, och ett par söta snöflingor att hänga på nåt bra ställe. Så himla roligt att byta paket lite då och då. Hoppas den som jag skickat till blir nöjd, det är inte lätt att hitta på nåt ska ni veta, men väldigt roligt! :-)
_________
Kort inlägg idag, Desperate Housewives in a short while!
_________
Ha en mysig tisdagskväll!

lördag 22 november 2008

1:a advent...

...är (otroligt nog) nästan exakt om en vecka. Helt vansinnigt vad fort tiden rusar på! I butiken har det plockas fram julsaker, och planerats för "Skyltsöndagen" i ett par veckor redan. Ja, ja det är väl bara att hänga på. Har inventerat lite i pynt-lådorna, tänk att man glömmer bort lite vad man har i sina gömmor. Hittade lite smått, som fick komma fram redan idag. Iochmed mitt jobb, och arbetstiderna, så har jag inte så himla mycket tid att fixa till det här hemma inför jul. Tar det lite som det kommer. Och kikar man hos andra bloggare, så är det några andra som också har tjuvstartat lite, och då anser jag det som lagligt! Så håll tillgodo med årets första stjärna...iallafall hos mig!Ha en mysig lördagskväll!

torsdag 20 november 2008

Tidig julklapp!

Jag har unnat mig en liten sak. En tidig julklapp, till mig själv! Om ett par dagar kommer jag att vara ägare till en helt otroligt snygg bild av Lina Gardelid. Som jag tidigare skrivit så är jag lite petig med vad som kommer upp på väggarna här hemma. Ja, inte bara när det gäller tavlor utan även annat, men med just tavlor och bilder så är jag extra försiktig. Jag måste känna att det finns nåt som tilltalar. Jag kan inte hänga upp, bara för att det ska hängas upp! Och nu tog jag alltså tillfället i akt, när jag väl hittade rätt. Säger bara: så läckra bilder! Gå in och njut av hennes allster, på hennes sida. Och även om ni inte unnar er en Gardelid i för tidig julklapp, så kan ni ju skriva ännu en sak på önskelistan!
_____________
Ha en mysig torsdagskväll!
_____________
Bild: Lina Gardelid

måndag 17 november 2008

Nyrustat...

...för nästan inga pengar alls! Här har ni en som kan vända utochin på idéer så att det blir hur bra som helst. Det stora är, att det inte går åt några pengar, nästan...jämförelsevis förstås! Titta in och njut hos Limerose!
Undrar om det syns det att vi är ganska nära vänner? Hi Hi!
____________
Ha en jättebra måndagskväll!

söndag 16 november 2008

Felicia...

...finns numer i min soffa (x 2). I grått. Snyggt. Införskaffades under dagens tripp till det världskända möbelvaruhuset, det med logon i blått och gult. Lite annat plock som ljus, innerkuddar och svarta småtomtar blev det också. Tittade på det gråa fårskinnet, som jag hört så mycket gott om. Inte alls så snyggt som jag trodde, så jag väntar tills jag har råd att köpa ett "riktigt". Hittade även små ljusstakar i svart "smide". Jätteenkla, jättesnygga, jättebilliga...9:-/st!
____________
Och så var vi till det super-mega-tillbyggda-shoppingcentret, och jag säger bara: Ge mig ett kontokort med obegränsat med pengar...satan vad mycket snygga kläder och skor och accessoarer det är i varenda butik. Ny garderob och ny styling, det vill jag ha i julklapp! Ahhh! Gud va roligt det vore!
Jag tror på tomten, jag tror på tomten!
____________
Ha en alldeles förträffligt bra söndagskväll!

torsdag 13 november 2008

Dum fråga...

...men jag känner att nu har jag provat allt, och det går inte! Pass på för nu kommer dum-frågan: Kan det bli dåliga, suddiga bilder om det är dåligt med batteri i kameran???
Idiotförklara mig gärna, men snart får jag spader!
_________
Med denna ruggiga bild önskar jag er alla en mycket trevlig helg,
och hoppas iallafall på att vädret inte blir ruggigt!!!
_____
Kram kram!

onsdag 12 november 2008

Jag drömmer mig bort!

Tror inte att det behövs speciellt många ord för att mitt budskap ska nå fram!
Jag vill! Jag vill! Jag vill!
____________
Bild: ving.se

söndag 9 november 2008

Paj!

Har kommit på det: är det nåt jag är bra på, så är det paj!
Alltid nåt!
Bara så ni vet! *ler*
Ha en alldeles förträffligt bra söndag!
:-)

lördag 8 november 2008

Speglar, speglar...

...säg varför kan jag inte låta bli att ta med er hem?! Jag har kommit fram till att jag nog är lite svag för dessa reflekterande prylar. En ny samlarhistoria på gång kanske? Ja, inte vet jag men nu har det iallafall utökats med ytterligare en, en stooor bjässe! Just nu i sovrummet, men nästa vecka kan den hamna någon annanstans...me like iallafall!
________________
Mycket trevlig fredagskväll, by the way! God mat, gott å dricka, å gott sällskap. Tack brudar för de många goda skratten också :-) Me like!
Lördags-mys väntar med sonen. Tacopaj, chibba å must, me like. Tittade på Anna Skipper, som för övrigt inte är direkt smärt själv, såg allt volangvarning på henne också. Det blir nog bra med en vända runt sjön i morgon förmiddag...me like! ________________
-08-glöggen var god. Men jag vet inte om den smakade så mycket blåbär. Betyget blir 6 av 10, tack vare att den inte var så sötsliskig. Me like...a bit!
______________
Må så gott!

torsdag 6 november 2008

Blått...

...ska det tydligen vara i år!
BLOSSA -08
Jag har köpt den, men inte smakat ännu. Känns lite konstigt med blåbär i glögg, men dom som har testat påstår att den är jättegod, å då chansar jag. Vi får väl se vad betyget kan bli? Har även köpt
DUFVENKROKS HJORTRON-GLÖGG
även den rekomenderad. Återkommer med betyget på den också!
_____________
Kommer bild på en ny "inrednings-bjässe",
om ett par dagar...vad kan det vara?
_____________
Ha en himla bra torsdagskväll!
_____________

tisdag 4 november 2008

Skåp!

Det var detta jag höll på att måla. Ett gammalt skåp. Just nu vikarierar det som klädskåp, men det har svalt både glas och cd-skivor. Bra med möbler som kan förvara både det ena och det andra, det går ju liksom att möblera runt lite mera då!
______________
Och så blev det november och alla började tala om "jul". Kan vi inte tala om "höst" ett tag till först? Jag stressar snart ihjäl mig! Fast det är klart, ju snabbare julen är över, desto snabbare blir det ju sommar igen! Nu tror säkert någon att jag är "julhatare", men det är jag inte. Det är bara det att med en något skev familjesammansättning, så vet jag inte om det är så kul att fira jul längre? Därför bearbetas sonen med tanken om en solsemester....vi får se hur det går. Just nu går det inte! Vi får se, men bara vetskapen om sol, den 24 december, får mig att stressa av :-)
_____________
Desperate Housewives ikväll. Det ryckte upp sig förra veckan, tur det, jag kollar vidare!
_____________
Ni som inte kollar, ha en bra tisdagskväll vad ni än tar er an!

söndag 2 november 2008

Svärtat sovrum!

Nej, jag har inte målat i sovrummet, men bytt till svartare textilier. Som jag tidigare skrivit, så ska det mörkas ner ännu mera när det redan är svart ute. Mys, mys alltså!Skriver inget långt inlägg idag. En udda helg. Insiktsfull är ett bra ord. Har fått fundera en del. Ganska slut mentalt.
_____________
Ha en mysig söndagskväll!