fredag 19 juni 2009

Glad Midsommar!

Lite sill och lite nubbe, men inte för mycket, ska ju kunna drömma om en gubbe! Ha ha!

Önskar alla en trevlig midsommar, med allt som hör därtill!

hemma juni 2009 005 hemma juni 2009 006
hemma juni 2009 007 hemma juni 2009 008

lördag 13 juni 2009

" PAUSAR"...

...naturligtvis!
:-)

Pusar...

...ett slag! Hinner inte blogga, har inget "roligt" att skriva om...tar en liten "brejk", och återkommer när skrivarförrådet fyllts på :-)
Må så gott!

måndag 8 juni 2009

Ett norskt paket…

…kom lastat med ett par jättesöta tabletter, ett jättegulligt kort, en påse med rosdoft, och en skylt…så nu kan jag bland annat gå och bada! Om bara värmen kunde komma tillbaka, jisses va kallt det är!

hemma juni 2009 002
hemma juni 2009 003 hemma juni 2009 004
   

Tack snälla swap-vän för att du hittade på så fina saker till mig!

********

Sen har jag ju varit väldans oartig! Jag har ju glömt att tacka alla som födelsedags-grattat mig här på bloggen. Skäms på mig!              Så till er alla;

TACK SÅ MYCKET!

lördag 6 juni 2009

Om inte annat…

…så kan man ta och plocka sig en liten bukett med vita syrener! Det gjorde jag sent igår kväll, och när jag vaknade i morse så doftade det sommar i hela lägenheten. Tänk vad lite som kan förgylla en frukost :-)

vita syrener vita syrener

Det är lite stiltje på inredningsfronten, kan man säga. Jag har en del jag skulle vilja ordna, men jag måste spara lite till semestern…nej, vad skriver jag! Klart att jag inte kan vänta så länge :-) Har en idé som jag hoppas kan gå i lås, men…!?

I kväll är det partaj igen (lite annorlunda) nämligen turkiskt!? Det är utlovat turkiskt tema…undrar om vi ska sitta på fina mattor, och dricka tea? Eller kanske är det kåldolmar, som gäller? Jag har ingen aning, men det ska bli himla trevligt att få uppleva :-)

Och så är det nationaldag (höll på att glömma)! Jag sjöng hela vår visa när jag gjorde smörgåsar till frukosten. Det får nästan räcka, jag är mest glad att få vara ledig, fast jag egentligen inte skulle ha varit det! *fniss*

Ha en himla trevlig lördag, det ska jag ha!

måndag 1 juni 2009

Oj, vilket party!

Himmel vad vi blev uppvaktade! Kvällen blev jättelyckad, och vi fick hur mycket presenter som helst…skulle nästan kunna tro att vi fyllde 50 *fniss*. Diverse tävlingar och mat. Drinkar och paketöppning. Dans till sena natta. Och en ganska slö dag igår, men vad det var värt det.  Ett lite tips bara om nån skulle råka ut för samma missöde som en annan, det går att använda tunnstrumpor och flipp-flop i kombination. Dra bara ut strumpan långt, och sen på med sandalen, mycket skönare än pumps…jag lovar!! Ha ha! Kanske inte så snyggt till den lilla svarta, men gud så skönt :-) Nu är det bara att börja ladda inför nästa party…midsommar (i år ska jag ha kuligare än kuligast) och två 30-års kalas samt en Ålandsresa…allt inom några veckor…jisses…man vet att man lever! Tjo hoo!

35-årsfesten 001 35-årsfesten 002

Måste ju förstås visa vad jag har införskaffat. Ett par textrader till vardagsrummet, till kanonpriset 297:-! Unik Dekor har massor med färdiga sammansättningar, men man kan även göra egna.  “Gav rummet karaktär” som Björken sa…jag kan bara hålla med :-)

Ha en trevlig fortsättning på måndagen!