söndag 30 augusti 2009

Rostiga spikar!

Det finns inte bara en sakletare i familjen, utan flera. Rätt som det är dyker det upp nåt som den ene sakletaren inte är intresserad av, men som är värt guld för en annan. Just så blev det idag, och jag är superglad! Dessa två kommer att bli perfekta i nya lägenheten, jag vet nämligen precis var de ska placeras…! :-)

Augusti 2009 018 Augusti 2009 019
Augusti 2009 019 Augusti 2009 018

Nu ska det fixas söndagsmiddag, yummi!

Augusti 2009 001

Ha en fortsatt trevlig söndag!

tisdag 25 augusti 2009

Jag har ont i magen...

...sådär som man har kvällen innan julafton! Varför, jo
Formex -09 minsann! Har ju varit där ett par gånger förut.
Jag blev faktiskt inte så impad i våras, men nu tror jag att leverantörerna har gjort sitt yttersta för att vi ska glömma allt vad kriser heter, hoppas-hoppas!
Målandet börjar nå sitt slut, lite piller-i-plott och missad ifyllnad. Snälla pappa ska lägga in nytt golv i köket, och så kommer snickaren och elektrikern att gör sitt. Efter det är det "bara" att flytta in...tjo hoo!
Ha en trevlig vecka! På återseende!

fredag 21 augusti 2009

Sista rycket!

Nu så börjar det reda sig med nya lyan. Gud så skönt att få måla allt innan alla möbler kommer på plats, det underlättar kan jag lova! I morgon lördag kör vi sista rycket. "Brudarna" har jag lockat med mat och vin, så de kommer iförda målarstassen, och tänker helt enkelt "bjuda" mig på en lördag med målningshjälp...är inte det justa vänner så säg?! Snacka om att man blir "skyldig" tjänster efter detta, men jag är så tacksam så (bara så ni vet)!
Mina inlägg har ju inte duggat tätt, tack vare ovanstående. Och bara för att ni som är in och kikar på min sida inte ska få se samma gamla inlägg flera dagar i rad, så kan jag rekomendera bloggen "In My House"...titta och njut! Jossan har världens fantasi, och skriver inlägg som vem som helst kan bli på bra humör av :-)
Ha en underbar helg! Jag återkommer så fort färgen torkat :-)

Bilden är tagen av "In-My House"

tisdag 11 augusti 2009

Kladd-e-li-kladd!

Gud vad roligt det är att kladda…med färg! Jag är inte duktig på att kladda på golvet, eller där det inte ska vara färg, men på mig själv finns det visst inga gränser! Tycker att det är lite härligt att bara få torka av sig på brallorna när nävarna börjar bli lite fööör kletiga. Är nog lite barnasinne som kommer tillbaka, japp det tror jag :-) Tänkte dock inte (denna gången heller) på att det skulle krypa igenom lite färg, men med en lagom rivig rotborste så går det säkert bort :-)

Målandet tar en liten paus om ett par dagar, snickaren ska in och göra sitt. Åh, vad jag vill att det ska vara klart! För att inte tala om sonen, som planerar sitt eget rum…undrar om han har det från mamma? Han tycker att om det gick så skulle en skate-ramp göra entré i vårt nya hem (hans rum), men jag tror inte att hyresvärden skulle uppskatta det så på den linjen fick det bli…men jag tror faktiskt att en liten, men stabil konstruktion faktiskt skulle få plats…men det vågar jag inte tala om för tonåringen “F” *ler*

Ses snart igen!

hemma 003

måndag 3 augusti 2009

Lite salig…

…är jag! Vi ska flytta till en alldeles, alldeles underbar lägenhet! Vem kan tacka nej till detta? Råspont, pärlspont, kakelugn, trägolv, spröjsade fönster, skafferi med sjöutsikt osv. Ihaaa!

Nu gäller det bara att smöra in sig extra mycket hos vännerna, det krävs “lite” fix innan det är klart att flytta in, typ måla, måla, måla, måla…och lite måla :-) Och ganska snabbt också, den som ska ta min nuvarande lägenhet ville gärna komma in redan som igår, så här planeras det i en rasande fart.

Så risken finns att det blir ett litet uppehåll till med bloggandet, det ska ju flyttas med dator å bredband å bara gud vet hur lång tid det kan ta? Har hört att det kan vara riktigt trögt om man har otur, men jag hoppas på det motsatta så “peppar-peppar”.

Här kommer iallafall en liten förhandskik på “juvelen” :-)

Må så gott!