söndag 11 oktober 2009

Dags att ta ett steg vidare...

...i bloggvärlden! Jag kan ju inte ha en blogg som heter "tre rum och kök", när det inte finns nåt sånt längre...nya lägenheten är ju på fyra rum! Så vill du fortsätta att läsa min blogg, klicka dig vidare till
här kommer allt att fortsätta! Självklart kommer tre rum och kök ligga kvar, alltid nåt att kika tillbaka på :-)
Välkomna!

lördag 10 oktober 2009

20 000 besök!

Här kommer en liten kavalkad på bilder från det (förmodligen) färdigfixade hemmet! Nja, skulle väl inte tro att det är riktigt så, men för nu iallafall :-)

Köksluckorna har fått sig lite ny färg, men inga beslag...det tar vi en dag när lusten, och borren har ny energi :-)

Soffan har bytt till ljust överdrag, kan behövas när det börjar bli så mörkt ute. (Nån som vet om man kan färga fårskinn? Gillar inte ljusgult...hua!)

Kakelugnen, som har eldningsförbud, äter levande ljus istället. Kanske inte lika mycket till värme, men minst lika mysigt!

Så fick symaskinsbordet komma in igen. Gillar det bättre än "fusk-måne-bordet"...mycket coolare ben, ju!

Och (nästan) tillsist: besöksräknaren har passerat 20 000 klick! Det trodde jag nog aldrig att jag ens skulle vara i närheten av, man tror ju varken att folk ska hitta en, eller att ha tid å lust att kika på mitt "pladder". Ännu roligare att ni skriver kommentarer, lika spännande varje gång!  Jätteskoj att "just du" kikar in, tack :-)

Nu väntar fotboll, och seger förstås...håller tummarna!

Trevlig fortsättning

på helgen!

tisdag 6 oktober 2009

Jag har fått paket!

Höstens "swap" skulle handla om prickigt/randigt/rutigt...inte så klurigt (tyckte jag, som jobbar med det jag gör) med tanke på att alla dessa mönster är i ropet just nu. All leverantörer ser till att ha sina prickar, rutor eller ränder på valda ting...lite 50-tal, och även mycket charmigt!

Jag har iallafall skickat mitt paket (hoppas det kommit fram?), och fått ett litet gulligt paket tillbaka. Ett rosa med vita prickar! Så sött! I paketet låg det ytterligare två paket, ett rutigt och ett vitt. I dessa en tuff disktrasa (Malin Westin) i svart och vitt, och en stor och praktisk kökshandduk (Green Gate) i grå-beige och vitt.

Passar perfekt!Tack snälla hemliga vän för din present! Jag tyckte det var jättefina saker, och de kommer att användas flitigt :-)

Hemma okt002 Hemma okt003

Ha en trevlig tisdagskväll, det tänker jag ha för det är premiär på

Desperate Housewives!

P.S Har inte glömt förra inlägget, måste bara hitta rätt nyckel så jag kommer in D:S

fredag 2 oktober 2009

?...

...? ? ? ? ? ?
Ja, det kan man undra? Jag har hittat en sååååå cooool sak...kan inte bärga mig...men snart är den på plats...om jag väl kommer fram...tänk att man är som man är...ho ho va roligt! Visar snart :-)
________
Ha en trevlig fredag!
_____