torsdag 21 maj 2009

Tack…

…alla ni som tar er tid att skriva goa kommentarer till mina inlägg! Så himla kul att få “kredit” för det man piffar med! Och himla kul att fler och fler hittar till min lilla sida i cyberspace, ni gör min dag! En blomma, och en stor kram till alla och envar!

hemma 004 hemma 004

Har fått en förfrågan om hur man målar möbler. Jag är absolut ingen expert inom detta område, men roligt är det och det förnyar ett hem utan att det kostar skjortan. Jag går lös med både pensel och sprayflaska, beroende på underlag. Det jag skulle rekommendera är att gå till närmaste färgaffär och höra sig för. Det skiljer otroligt, både beroende på underlag och kvalité, och på färg och penslar. Underarbetet är dock viktigt, även om jag slarvar ganska ofta (hm) eftersom det alltid ska gå i en rasande fart, ha ha! Men tveka inte att göra det, svårt, det är det inte! Lycka till!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

2 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Ler för jag är som du. Gillar att måla, men slarvar ofta lite med underarbetet. Nu blev jag sugen igen:)
Kram Lallis

Amelie sa...

Det där med färg har jag hyfsad koll på nu för tiden! Efter mååånga besök i färgaffären har jag lärt mig ett och annat. Det jag är mer intresserad av är 17 du gör när du gör dina superfynd!? Som tex dem där fina lamporna du hittade för några ynka tior. Jag skulle inte ens blickat åt deras håll på ett loppis! Men i din blogg ser dem ju helt underbara ut när du har målat om dem! Jag vill ha dina ögon att göra såna där fynd med! ;)