måndag 9 mars 2009

I mitt paket...

...fanns det himla trevliga servetter från Marimekko (my style) teaburk + tea med smak av bl a små sockerhjärtan. På burken kan man skriva med tavelkrita, namn och smak t ex, och naturligtvis har min paketskickare sett till att jag fick en hel ask med kritor. Jättesöt med dekor av gamla boksidor och ett fint band. Tack snälla du! Perfekt!
_________
Här fortsätter möbleringen av vardagsrummet. Hade kunna göra världens kap på ett par schäslonger, men karln som sålde dem var nog lite kort i roten; han gav mig första tjing, men hade sålt dem när jag ringde tillbaka??? Ja, ja skit samma. Säger som någon vis sa: det som kommer till mig behöver jag, resten kan jag strunta i! Så sant så! Men det stör mig iallafall...gubb(¤(#)=¤=% :-) Nu har jag iallafall kommit på ytterligare en lösning...så...den som väntar får se! Som vanligt alltså :-)
__________
Nu tar jag och hoppar i säng! Köpte mig en tidning, som jag hoppas kan roa mig lite. Inte inredning (som det brukar vara) utan en sån där "Frida-Vecko Revyn-Starlet-för vuxna flickor"...fick ju en rouge på köpet, och då måste jag ju ge den en chans! Hi hi! Om inte annat så kommer jag säkert få tips på både cellulit-utplåning, och schemaläggning av ålderskrämpornas framfart...och det är väl himla bra att veta...innan de kommer :-)
Sov så gott!

1 kommentar:

In my house sa...

Åååååå, så snyggt du ha fått de "duktig du ä" Hur går det med Plåt-projektet!!! =) Nyfiken....

- Kul med paket,,, speciellt roliga paket!

Ha de så gottit kraaaam j

(tack för grattandet på min gamla dag) =)