fredag 22 augusti 2008

Sommar-s(a)lut!

Officiellt slut på sommaren, och samma kväll hann vi med sommarens första och (kanske) sista grillning! Ja, det är sant. Har faktiskt inte grillat i/på/vid min uteplats på hela sommaren. Det har helt enkelt inte blivit av. Endera har det varit för varmt (kvällssol). Endera regn. Endera slöhet att börja riva fram allt pick och pack. Pinsamt...absolut...hmm. Men det var desto trevligare ikväll. Med god mat och gott sällskap. Tillochmed fyverkerier, och vi snackar inte nåt som var kvar från påsken, eller så. Nej, i vår lilla stad firar man både att sommaren har kommit till Valborg, och att den går sista veckan i augusti (med lite modifikation verkar det som) med rejält fyrverkeri. En Sommarsalut, med livemusik och hela köret. Rätt så häftigt att stå nere vid sjön och titta på allt sprakande, smällande och spelande. Lite vemodigt att sommaren redan är över, men ganska mysigt också. Försökte fånga lite på bild, men eftersom jag är den fotograf jag är så får ni hålla tillgodo med det ruggiga, jag tycker det blir mer sport över det hela som det är nu! Ha ha! Önskar med detta inlägg en trevlig höst till er alla, även om det är tidigt!!!
OBS! Har lite skvaller...men det får ni vänta på. Allt jag kan säga är att hösten förmodligen kommer att kännas (absolut) roligare ;-)
ETT OBS TILL!
Är det nån som vet hur man får bort den gröna plattan under min besöksräknare? Jag får spader snart *fniss* HJÄLP!!!

3 kommentarer:

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Kul att "ses" igen efter sommaren! Hmmm, jag tror jag anar varför din höst blir lite roligare..... ;-)

Nej, nu skall jag kolla runt lite här hos dig.

Ciao på dig bästa bloggkompis!!!!

Kram L

Veronika sa...

Det ser mysigt ut. Ser att du hade celebert besök! Men du lägger väl ut en dagsbild med sen?

Ang. besöksräknaren, så har du förmodligen valt den layouten. Gå in på http://www.statcounter.com och välj en transparent räknare eller åtminstånne vit?

Limerose sa...

JA, det var både gott, trevligt och mysigt, tack Å tack!